Анонси















      Назад

      Онлайн навчання від фахівців Департаменту економічного розвитку

      29 березня за участю представників Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації проведено онлайн навчання відповідальних осіб за наповнення інтерактивної мапи проектів будівництва, ремонту об’єктів, які реалізуються на території області за рахунок коштів державного бюджету.

      Начальник Управління інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту економічного розвитку Юрій Сухомлин зазначив, що з метою підвищення прозорості та підзвітності використання публічних коштів між громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос»  та Чернігівською облдержадміністрацією  підписано меморандум. Крім того підготовлено відповідне доручення, згідно з яким відповідальні виконавці повинні дотримуватись строків надання інформації щодо проектів будівництва, ремонту об’єктів, які реалізуються на території області за рахунок коштів державного бюджету.

      Координатор у Чернігівській області від  громадської організації «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» Тетяна Сергієнко поінформувала усіх присутніх про технічні аспекти заповнення форми звітності.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16