Анонси















      Назад

      Використання коштів ДФРР у 2019 році на контролі

      17 вересня в рамках робочого візиту директор Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександра Хомик та начальник управління інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту Юрій Сухомлин  відвідали Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка та ознайомились з ходом реконструкції будівлі із застосуванням заходів теплореновації.

      Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка розташований в центральній частині міста, належить до охоронної історично-культурної зони. Збудований  у 50-х роках минулого сторіччя.  Приміщення театру на даний час є одним з провідних закладів культури, який може розмістити  807 глядачів. 

      Проте приміщення перебуває в неналежному стані по теплозбереженню. Потребує невідкладного впровадження енергозберігаючих технологій (заміна віконних блоків і дверей приміщення).

      Проєктом  передбачено  заміну  вікон  та  дверей  на  металопластикові, що сприятиме зменшенню витрат теплової енергії для опалення закладу та економії бюджетних коштів.

      Встановлення нових склопакетів і дверей дозволить стабілізувати мікроклімат в приміщеннях театру та зменшити витрати теплової енергії. Загалом заміна вікон, дверей, утеплення відкосів дозволить підвищити температуру в приміщеннях приблизно на 5-7 градусів та зменшити енергоспоживання майже на 20%.

      Загальна кошторисна вартість проєкту становить  4,2 млн гривень. У 2018 році об’єкт фінансувався за кошти ДФРР, проте  частина фінансування проєкту передбачалась за кошти спеціального фонду, які до області не надійшли.

      У поточному році на завершення проєкту передбачено 2,1 млн грн, у т.ч. 1,9 млн грн – кошти ДФРР.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16