Анонси















      Назад

      На Чернігівщині триває реалізація проєктів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку

      Днями начальник управління інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністраціх Юрій Сухомлин ознайомився зі станом реалізації інфраструктурних проєктів, що фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2020 році.

       

      Реконструкція двоповерхової прибудови під відділення екстреної медичної допомоги.

      Проєкт розрахований на 2 роки. Загальна вартість проєкту 19,7 млн гривень.

      В поточному році передбачено фінансування в розмірі 14,1 млн грн, з яких 12,7 млн грн кошти ДФРР та 1,4 млн грн співфінансування з місцевого бюджету

      Проєкт спрямований на покращення надання вчасної, якісної екстреної медичної допомоги населенню міста Чернігова та Чернігівської області, створення належних умов для виконання службових обов'язків медичним та технічним персоналом.

      Запровадження енергозберігаючих технологій дасть можливість зменшити витрати на опалення закладу, тобто забезпечить економію бюджетних коштів.

       

      Капітальний ремонт з застосуванням енергозберігаючих технологій по комплексній термомодернізації будівель КНП „Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня" Чернігівської обласної ради

      Реалізацію проєкту розпочато у 2019 року.

      Проєкт загальною кошторисною вартістю 12,2 млн грн впроваджується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

      У поточному році передбачено 3,5 млн грн, з яких 3,2 млн грн коштів державного бюджету та 352,3 тис. грн співфінансування з місцевого бюджету.

      Проєктом передбачається проведення заміни м’яких покрівель будівель на шатрові, утеплення фасадів та  заміна вікон.

      Необхідність капітального ремонту полягає в практичному створенні комфортних умов для функціонування лікувального закладу, оптимізації споживання енергоносіїв, скорочення видатків на потреби енергозабезпечення та зменшення питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів.

       

       

      Реставрація пам’ятки архітектури місцевого значення — будівля Обласного комунального концертно-видовищного підприємства “Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм”

      Реалізацію проєкту розпочато у 2019 року.

      Проєкт загальною кошторисною вартістю 15,6 млн грн впроваджується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

      У поточному році передбачено 5,9 млн грн, з яких 5,3 млн грн коштів державного бюджету та 586,037 тис. грн співфінансування з місцевого бюджету.

      Метою проєкту є збереження пам’ятки архітектури місцевого значення, яка є одним із важливих об’єктів туристичної інфраструктури міста.

      Уже виконані роботи з заміни вікон та дверей будівлі на сучасні енергозберігаючі. За розрахунками експертів, це дозволить заощадити витрати на опалення установи до 20%.

      У поточному році  передбачається реставрація фасаду філармонії, заміна покриття тротуару біля будівлі, ремонт системи водостоку.

      Реставрацію філармонійного центру буде завершено у 2021 році

      Відділ проєктів регіонального розвитку

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16