Анонси















      Назад

      Андрій Прокопенко: З UkraineInvest плануємо імплементувати кращі світові практики залучення інвестицій в регіон

      Сьогодні голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко разом з заступником Олександром Савченко провів відео-конференцію з керівництвом державної установи UkraineInvest Сергієм Цівкачом. До зустрічі також долучилася директор Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Олександра Хомик.

      Присутні обговорили залучення Чернігівської області як пілотної для імплементації Стратегії взаємодії UkraineInvest з регіонами України.

      За даними міжнародних досліджень, 1 долар вкладений в інвестиційну промоцію, генерує потоки прямих іноземних інвестицій на 189 доларів. У середньому, одне додаткове робоче місце, створене іноземним інвестором, потребує 79 доларів на інвестиційну промоцію.

      Чернігівська область має значний інвестиційний потенціал. І на сьогодні регіону довірили свої ресурси інвестори з 39 країн світу, серед провідних - Великобританія, Польща, Швейцарія, Нідерланди, Бельгія, – сказав Андрій Прокопенко. І додав, що зараз ОДА веде роботу по розробці комплексної обласної програми "Чернігівщина конкурентоспроможна" на 2021-2027 роки.

      За словами очільника області реалізація програми спрямована на створення сприятливого інвестиційного клімату та залучення інвесторів. Допомога UkraineInvest в імплементації кращих світових практик є надзвичайно потрібною та актуальною.

      Андрій Прокопенко запросив керівництво UkraineInvest відвідати Чернігівщину. Він висловив сподівання, що саме Чернігівська область стане пілотною для імплементації Стратегії UkraineInvest по активізації інвестиційної діяльності в регіонах.

      Джерело: Чернігівська облдержадміністрація

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16