Анонси















      Назад

      ONLINE місія українських IT-компаній

      Польська Агенція з Розвитку Підприємництва планує організувати ONLINE Місію українських IT-компаній, яка відбудеться 5-8 жовтня цього року.

      Для українських компаній, що працюють в ІТ-галузі, це буде чудовою можливістю встановити нові ділові відносини, обмінятися досвідом та розширити знання про сучасні тенденції в даному секторі.

      Під час події учасники місії візьмуть участь в одній з найбільших міжнародних конференцій, пов'язаних з інноваціями та сучасними технологіями - Wolves Summit, а також представники українського бізнесу матимуть можливість брати участь у зустрічах b2b з польськими компаніями.

      Аби долучитися до Місії потрібно зареєструватися на платформі b2match, на якій будуть проходити польсько-українські онлайн зустрічі для ІТ галузі. Зустрічі заплановані на 8 жовтня. Усі подробиці реєстрації та умови участі Ви можете знайти за посиланням

      Кінцевий термін для реєстрації на платформі - 23 вересня 2020 року.

      Після проходження реєстрації для компаній буде доступна функція підбору зустрічей з відповідними польськими партнерами.

      Усі компанії, які будуть зареєстровані на вказаній платформі, мають гарантовані пропуски на конференцію Wolves Summit, що відбудеться 5-7 жовтня в онлайн форматі.

      З усіх можливих питань просимо звертатися до організатора Онлайн-Місії: Олександра Перепелиця, [email protected] 

      За матеріалами відділу забезпечення розвитку підприємництва

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16