Анонси















      Назад

      Вітаємо працівників целюлозно-паперової промисловості!

      Починаючи з 2008 року, щорічно у третю суботу жовтня в Україні працівники целюлозно-паперової промисловості відзначають своє професійне свято.

      Шановні працівники галузі! Прийміть щиру подяку за сумлінну працю, відданість своїй професії та вагомий внесок у розвиток області та України в цілому. Ваша ініціатива, наполегливість і трудові успіхи дуже потрібні державі у ці нелегкі часи. Нехай Ваша щоденна робота приносить задоволення і впевненість у завтрашньому дні. Бажаємо Вам нових здобутків, цікавих проєктів та натхнення!

       

      Довідково

      Целюлозно–паперова галузь, в якій зайнято близько 1000 працівників,  на сьогодні посідає вагоме місце в промисловості області. Продукція провідних підприємств галузі, таких як АТ «Слов’янські шпалери – Корюківська ФТП», ПАТ «Мена ПАК» та інших виробників, з кожним роком займає все більший сегмент на вітчизняному ринку та успішно реалізується за кордоном (більше 7 % загального обсягу експорту Чернігівської області).  

      Завдяки високому професіоналізму та самовідданій праці задовольняється попит підприємств і населення в картонно-паперовій продукції, різноманітних товарах: від шпалер, колекція яких складає 1200 найменувань, вироблених за сучасними інноваційними технологіями, до картонної тари, різноманітних технічних та пакувальних матеріалів.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16