Анонси















      Назад

      Відбір українських компаній на найбільшу виставку стартапів в Європі

      Український фонд стартапів спільно з Міністерством цифрової трансформації України розпочали відбір українських стартапів та продуктових компаній для участі у Viva Technology 2024 — найбільшій в Європі виставці стартапів та технологій. Захід відбудеться з 22 по 25 травня 2024 року в Парижі.

       

      Viva Technology 2024

      Viva Technology 2024 є унікальною платформою для зустрічі стартапів та інвесторів, інноваційних лідерів і найбільших корпорацій. Подія об’єднає 150 000+ відвідувачів, 174 країни, 11 400 стартапів та понад 450 спікерів, аби відкрити майбутнє технологій.

      У межах участі у Viva Technology 2024 передбачається місце на національному стенді, квитки для двох представників від стартапу та продуктової компанії, а також участь відібраних команд в активностях делегації, сайд-івентах, зустрічах з представниками влади, інвестиційними фондами, місцевими акселераторами, інкубаторами та іншими організаціями у сфері технологій.   

       

      Для кого?

      До участі у виставці запрошуються стартапи та продуктові компанії, які відповідають таким вимогам:

      • Seed, Series A або Series B;
      • з робочим MVP (мінімально життєздатний продукт) та наявними користувачами;
      • мають готовність до залучення інвестицій, попередні інвестиційні раунди від відомих ангелів та/або фондів;
      • використовують технології, які створені в Україні та/або продовжують свою R&D розробку в Україні;
      • зареєстровані та здійснюють свою діяльність в Україні, позиціонують себе як українські (має бути зазначено про це на сайті та на всіх загальнодоступних публічних ресурсах типу Crunchbase).

       

      Пріоритет надаватиметься стартапам, представники яких розташовані в Європі чи мають можливість безперешкодного виїзду за кордон.

       

      Етапи відбору:

      1. Заповнення заявки.
      2. Перевірка на відповідність умовам конкурсу.
      3. Участь у Pitch Day та презентація стартапу перед журі українських та іноземних експертів.
      4. Відбір компаній за результатами оцінювання та запрошення долучитись до української делегації на Viva Technology 2024.

       

      Як взяти участь?

      Для участі у виставці потрібно зареєструватись на порталі Українського фонду стартапів, після чого заповнити заявку. Її варто шукати в особистому кабінеті в розділі «Програми партнерів». Мова заповнення заявки та презентації — англійська. Дедлайн подання — 15 квітня 2024 року.

      Довідково:

      • Національний стенд України на Viva Technology 2024 організований Міністерством цифрової трансформації України, Посольством України у Французькій Республіці, Дія.City, Українським фондом стартапів спільно з Асоціацією IT Ukraine, Франко-українською торгово-промисловою палатою, La French Tech Kyiv, Nazovni, Digital Ukraine, Seeds of Bravery та за підтримки UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16