Анонси















      Назад

      Актуально! Щодо переліку пільг на ввезення БПЛА

      Нагадуємо, що на сайті Держмитслужби опублікована інформація щодо особливостей переміщення товарів військового призначення та подвійного використання. 

       

      Найпоширеніші питання та  відповіді, які можна переглянути за посиланням https://customs.gov.ua/kontrol-za-peremischennyam-tovariv-viyskov 

      Зокрема, наказом Міністерства фінансів України від 20 вересня 2012 року №1011 затверджено класифікатор звільнень від сплати митних платежів при ввезенні товарів на митну територію України (Класифікатор пільг).

      Класифікатор пільг містить інформацію щодо підстав застосування кожної пільги у розрізі митних платежів. Норми законів, вказані у Класифікаторі пільг, містять інформацію про період дії звільнення і про умови його застосування. 

      Переглянути коди товарів, на які поширюються пільги, можна за вищевказаним посиланням. 

      Звертаємо увагу, частиною 1 статті 3 Митного кодексу України визначено, що при здійсненні митного контролю та митного оформлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення, що переміщуються через митний кордон України, застосовуються виключно норми законів України та інших нормативно-правових актів з питань митної справи, чинні на день прийняття митної декларації митним органом України.

      Тому будьте уважні та перевіряйте чинність норм НПА на день подання декларації!

      Джерело: https://qdpro.com.ua

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16