Анонси















      Назад

      Міжнародна морська організація допоможе Україні захищати експортний коридор

      Делегація Міжнародної морської організації, до якої увійшли представники Естонії, Литви, Молдови та Бельгії, під час свого візиту до України запропонувала допомогу для безпечної роботи морського сектору країни і його відновлення у післявоєнний період.

      Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України у Facebook.

      Зазначається, що було проведено переговори з ключовими представниками Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Військово-морських сил ЗСУ, Адміністрації морських портів, Адміністрації судноплавства, Українського Дунайського пароплавства та інших відомств.

      Представники делегації також розглянули результати діяльності українського коридору — тимчасового експортного маршруту Чорним морем, який за сім місяців ефективної роботи перевищив обсяги «зернової ініціативи» та досяг показників експорту 2021 року з портів Великої Одеси, становлячи майже 40 млн т.

      Делегація ознайомилась із наслідками постійних атак росії на морську і портову інфраструктуру в портах Одеси, Південного та Ізмаїла, що підкреслює необхідність подальшої міжнародної підтримки в умовах воєнного часу.

      Джерело:  AgroPortal.ua

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16