Анонси















      Назад

      Конкурс грантів «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність»

      Програмна ініціатива «Права людини та правосуддя» разом з програмною ініціативою «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність».

      Дедлайн - 5 вересня 2017 р. (17.00).

      Бюджет конкурсу (грн.): 6 500 000.

      Цей конкурс складається з двох лотів, з яких:

      Лот  №1 орієнтований на громади, які не мають попереднього досвіду побудови партнерства та розвитку спільних ініціатив заради безпечного середовища в громаді.

      Лот №2 орієнтований на громади, які мають досвід побудови партнерства різних зацікавлених сторін заради вирішення безпекових питань громади та до яких застосовуватимуться додаткові інструменти оцінки готовності громади до реалізації запропонованої ініціативи. 

      Мета конкурсу

      Підтримати формування сталих зв’язків на рівні територіальних громад, що сприяють впровадженню підзвітності поліції, залученості громади до виявлення та вирішення проблем безпеки у громаді, встановленню  та підтриманню правопорядку, забезпечують попередження злочинності, розвивають безпечне середовище в громаді на основі діалогу різних зацікавлених учасників на рівні громади.

      Учасники: неприбуткові організації, зокрема благодійні організації, громадські об’єднання, які мають статус неприбуткової чи благодійної організації та офіційно зареєстровані в Україні.

      Пріоритети та завдання конкурсу:

      • залучення місцевих громад до забезпечення правопорядку та безпеки; 
      • побудова сталої взаємодії між різними зацікавленими сторонами у громадах на принципах інклюзивності різних груп;  
      • формування практик виявлення місцевих проблем у сфері безпеки шляхом залучення активних членів місцевих територіальних громад та спільна розробка моделей взаємодії між різними учасниками для створення безпечного середовища; 
      • розробка та сприяння реалізації програм забезпечення безпеки і правопорядку на рівні місцевих громад на основі виявлених потреб громади у безпеці; 
      • створення у співпраці із органами місцевого самоврядування структур (площадок/платформ), що у взаємодії з поліцією та іншими зацікавленими сторонами проводять активну освітню, просвітницьку  діяльність, спрямовану на попередження злочинності, посилення правопорядку та місцевої безпеки; 
      • формування практики підзвітності територіальним громадам діяльності поліції на місцях. 

      Детально: http://www.gurt.org.ua/news/grants/39864/  та  http://www.irf.ua/grants/contests/community_policing_call/

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16