Анонси















      Назад

      Офіційне відкриття Reformers Hub: Трансформацiя урядiв - досвiд практикуючого лiдера

      З вітальним словом виступить Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. З тематичною промовою виступить сер Майкл Барбер, керівник відділу впровадження реформ в уряді Тоні Блера. 

      Odoo • Зображення та текст

      12 квітня 2021 р. о 16:00 відбудеться офіційне відкриття Reformers Hub - платформи обміну знаннями в рамках програми «Українська архітектура реформ 2.0» (URA 2.0)*, що впроваджується Європейським банком реконструкції та розвитку, у партнерстві з Європейським Союзом, для підтримки важливих процесів реформ в Україні.

      З цієї нагоди Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Miнiстр цифрової трансформацiї Михайло Федоров, Керуючий директор Схiдної Європи та Кавказу ЄБРР Маттео Патроне та інші високопоставлені представники ЄС поділяться своїми думками стосовно обміну досвідом та знаннями у покращенні ефективності уряду. Після вступної частини, з тематичною промовою виступить гість заходу - сер Майкл Барбер, керівник відділу впровадження реформ в уряді Тоні Блера, автор книги “Як керувати урядом на користь громадян і для спокою платників податків”. Сер Барбер поділиться власним досвідом участі у процесах трансформації урядів у різних країнах світу, від Великої Британії до Пакистану, і відповість на запитання аудиторії.

      Усі державні службовці можуть взяти участь в офіційному відкритті Reformers Hub.

      Для цього зареєструйтесь за посиланням: https://zoom.us/meeting/register/tJMpcOCpqDwoG909Yw7Y3yIIzIiPOGsH3iHq 

      Після реєстрації дані для входу будуть надіслані на Вашу електронну адресу.

      Про Reformers Hub:

      Reformers Hub був створений як платформа для обмiну знаннями та досвiдом, а також заохочення спiвпрацi мiж експертами державного сектору України.

      Основна мета платформи – створення простору для змiстовного спiлкування та розвитку навичок в атмосферi вiдкритості. 

      Reformers Hub - це спільнота професіоналів, відданих державній службі, обміну досвідом та особистісному зростанню. Дізнайтеся більше про Reformers Hub та станьте частиною спільноти за посиланням: https://reformershub.in.ua/

      * Українська архітектура реформ 2.0 фінансується за рахунок Мультидонорського рахунку стабілізації та сталого розвитку України (MDA), яким керує ЄБРР. Донорами MDA є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз в якості найбільшого донора.

      Джерело: https://customs.gov.ua

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16