Анонси















      Назад

      Представники Департаменту ознайомилися з роботою одного з деревообробних підприємств області

      У п'ятницю, 4 червня, директорка Департаменту розвитку економіки та сільського господарства обласної державної адміністрації Олександра Хомик відвідала ТОВ «Деревообробний комбінат «Сіхе Україна» з метою ознайомлення з роботою підприємства.

      Підприємство, яке повністю засновано на іноземних інвестиціях, відкрило у Чернігові, на незадіяних виробничих площах ПрАТ «Камвольно-суконна компанія «Чексіл», виробництво паркетної дошки. Основними напрямками реалізації продукції є країни Європи, Америка та Канада. На даний час на підприємстві працює близько 100 осіб, до кінця поточного року планується збільшити кількість працюючих до 200 осіб.

      SHANGHAI SIHE WOOD CO., LTD є провідним китайським виробником однополосних трьошарових та багатошарових підлог із інженерної деревини та твердого бамбука. Якість продукції, її відповідність європейським нормам і міжнародним стандартам дозволили компанії стати значним гравцем у виробництві та продажі паркетної дошки по всьому світу.

      Завдяки якісній сировині, сучасному обладнанню, передовим технологіям виробництва і безперервного контролю якості компанія має на європейському ринку репутацію надійного партнера, виробника високоякісного продукту.

      Відкриття заводу в Україні - UKRAINE SIHE WOOD CO., LTD LLC - це стратегічно важливий і значущий проєкт для компанії, реалізація якого сприяє не тільки підвищенню ефективності бізнесу, а й відкриває нові можливості в завоюванні нових ринків збуту.

      За матеріалами відділу промислового розвитку

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16