Анонси















      Назад

      Чернігівська область - потужний виробник вовняних тканин в Україні

      У п'ятницю, 4 червня, директорка Департаменту розвитку економіки та сільського господарства обласної державної адміністрації Олександра Хомик відвідала ТОВ «Італтекс Меріно», яке розташовано на потужностях ПрАТ «Чексіл-Автосервіс» з метою ознайомлення з виробництвом підприємства та перспективами його розвитку.

      Підприємство є лідером з виробництва вовняних та напіввовняних пальтових тканин. Його продукція добре відома в США, Канаді та країнах Європи.

      У свою чергу, ПрАТ «Чексіл-Автосервіс», поряд з традиційною номенклатурою, отримав «друге дихання» в якості неформального індустріального парку, по суті виступаючи управляючою компанією по використанню незадіяних виробничих приміщень.

      На його території розмістилися понад 100 суб’єктів господарювання різних форм власності з виробництва меблів, паркетної дошки, швейних та пластикових виробів, логістичні та дистриб’юторські компанії.

      За інформацією Мірко Ванджі, члена наглядової ради ПрАТ «Чексіл-Автосервіс», підприємство може надати в оренду близько 80 000 кв. метрів робочих площ забезпечених необхідною інженерною інфраструктурою (водо-, енергопостачання, каналізація) та охороною тощо, які можуть бути використані для ведення бізнесу.

      За матеріалами відділу промислового розвитку

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16