Анонси















      Назад

      У центрі села Киїнка ремонтується міст

      Оновлення штучної споруди входить до комплексу робіт з ремонту дороги. Наразі міст заасфальтований, що дозволяє відкрити проїзд транспорту в обох напрямках.

      Довжина мосту – 12 метрів.

      Побудований в 1973 році, матеріал – залізобетон. Ремонт бетонних поверхонь опор та прогонової будови уже завершено. Далі робитимуть мостове полотно. Нині вже укладений асфальтобетон, проводяться зварювальні роботи на пішохідній зоні.

      Нагадаємо, по селу Киїнка ремонтується 3,7-кілометрова ділянка траси Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів в рамках Програми президента України «Велике будівництво». Це відрізок від Чернігова до перехрестя з дорогою М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі.

      На об'єкті продовжують облаштовувати інфраструктуру для пішоходів та громадського транспорту. Робочі встановлюють бортові камені, укладають тактильну плитку. Вздовж проїзної частини робиться пішохідна зона, якої раніше по населеному пункту не було. Поблизу школи зроблений пішохідний перехід з острівцем безпеки. По селу встановлюються опори зі світильниками.

      Підрядна організація – ТОВ "ШБУ №14".

      Ця ділянка дороги Р-69 забезпечує в'їзд до обласного центру з траси М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі. Фактично село Киїнка - це околиця Чернігова, тут проживає чимало людей, що працюють у місті. Також є дачні будинки містян. Рухається міський громадський транспорт, шкільний автобус.

      В процесі ремонту тут знято старе зношене покриття дороги. Влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетону товщиною 12 сантиметрів та верхній шар товщиною 5 сантиметрів. Будуть відремонтовані зупинкові та посадкові майданчики, встановлені нові автопавільйони на зупинках громадського транспорту. Також планується тротуарна зона. Встановлені нові дорожні знаки, огородження, напрямні стовпчики, нанесено розмітку, шумові смуги. Влаштовано зовнішнє електроосвітлення.

      В рамках Програми президента України "Велике будівництво" у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення.

      Джерело: https://cg.gov.ua

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16