Анонси















      Назад

      Підприємці Чернігова отримали сертифікати про завершення програми «Бізнес-акселератор»

      26 листопада завершилась Перша в області програма акселерації для підприємців Центру підтримки підприємництва, інновацій та стартапів Business Hub Chernihiv Region.

      Акселераційну програму розробили Агенція регіонального розвитку Чернігівської області спільно з Департаментом економічного розвитку облдержадміністрації. Навчання відбулося в межах виконання заходів обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки.

      Участь в програмі приймали підприємці, які розвивають такі види бізнесу як: власне виробництво товарів з деревини, сувенірів, декору для дому; навчання та розвиток дітей; неформальні освітні заходи у форматі meet up; виробництво одягу та домашнього текстилю; розвиток 3D-технологій та мистецтва в регіоні тощо.

      Протягом трьох тижнів учасники прослухали цикл навчань, отримували інформаційну та практичну підтримку від експертів та менторів з реального бізнесу. Зокрема, тренери навчали підприємців основам діджиталізації, брендування, таргетингу, кризового менеджменту, пошуку фінансування бізнесу, фандрейзингу тощо.

       Випускників привітала директор Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Олександра Хомик, яка зазначила, що завдяки участі в акселераційній програмі учасники змогли прокачати свої підприємницькі компетенції, soft skills,  отримали позитивний досвід, висловила впевненість, що згодом кожен аспект програми дасть свої плоди, стане стимулом для розвитку і відкриє нові можливості масштабуватися.

      Наприкінці О. Хомик вручила підприємцям сертифікати про завершення навчання.

      Відділ забезпечення розвитку підприємництва

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16