Анонси















      Назад

      Департаментом перевірено стан реалізації проєктів, які фінансуються за рахунок субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі ЦНАП

      02 грудня, проведено виїзд моніторингової групи, на чолі з директоркою Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександрою Хомик, щодо перевірки реалізації проєктів, які фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі ЦНАП.

      Відвідано Менську міську раду, яка отримує субвенцію з державного бюджету на розвиток мережі ЦНАП, а також два ЦНАПи, які входять в п’ятірку найбільших в області - Корюківської міської ради та
      Новгород-Сіверської міської ради. 

      Менська міська ТГ, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 № 619-р (із змінами), отримує субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг у розмірі 197,330 тис. грн. на придбання комп’ютерної, офісної техніки та програмного забезпечення.

      У ході поїздки з’ясовано стан використання бюджетних коштів, дотримання органами місцевого самоврядування законодавства при здійсненні видатків за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі ЦНАП, здійснено огляд приміщень, де буде встановлено комп’ютерна та офісна техніка.  

      За результатами огляду здійснено фотофіксацію та заповнені відповідні чек-листи, які будуть передані Міністерству цифрової трансформації України, як головному розпоряднику бюджетних коштів.

      Відділ забезпечення розвитку підприємництва

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16