Анонси















      Назад

      Незаплановані регуляторні акти не можуть бути прийняті, – Голова ДРС Олексій Кучер

      Голова ДРС Олексій Кучер нагадав регуляторним органам всіх рівнів про необхідність затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

      Так, за словами очільника Служби в термін до 15 грудня поточного року необхідно затвердити план та забезпечити його оприлюднення не пізніше як у десятиденний строк у спосіб, передбачений Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

      «Незаплановані регуляторні акти не можуть бути прийняті», – наголосив Олексій Кучер та зауважив що, якщо регуляторний орган готує або розглядає проєкт регуляторного акта, який не внесений до затвердженого цим регуляторним органом плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів, цей орган повинен внести відповідні зміни до плану не пізніше десяти робочих днів з дня початку підготовки цього проєкту або з дня його внесення на розгляд.

      ДРС обов’язково проконтролює дотримання принципів державної регуляторної політики усіма регуляторними органами.

      Джерело: http://www.drs.gov.ua/press-room/nezaplanovani-regulyatorni-akty-ne-mozhut-buty-pryjnyati-golova-drs-oleksij-kucher/

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16