Анонси















      Назад

      2 грудня, у рамках робочого візиту до Новгород-Сіверського та Корюківського районів, директорка Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександра Хомик здійснила огляд приміщень, які виділено під майбутні Центри підтримки підприємництва.

      2 грудня, у рамках робочого візиту до Новгород-Сіверського та Корюківського районів, директорка Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександра Хомик здійснила огляд приміщень, які виділено під майбутні Центри підтримки підприємництва. В одному з Центрів, який знаходиться в м. Новгород-Сіверський, вже розпочато ремонтні роботи.

      Відкриття ЦПП заплановано в рамках реалізації проєкту «Розвиток хаб–системи підтримки підприємництва, інновацій та стартапів в Чернігівській області», який переміг в конкурсному відборі проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

      Проєкт передбачає створення мережі центрів підтримки підприємництва в новостворених районах та посилення інституційної спроможності Агенції регіонального розвитку Чернігівської області. Загальною ціллю проєкту є забезпечення сталого розвитку підприємництва, підвищення конкурентоспроможності та інноваційності суб’єктів бізнесу регіону.

      Відділ забезпечення розвитку підприємництва

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16