Анонси















      Назад

      Експерти збирають команду фахівців для розбудови громад!

      Проєкт USAID “Економічна підтримка України” (Проєкт USAID) за підтримки Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (Мінреінтеграції) оголошує набір учасників на Програму підготовки фахівців із відновлення громад, яка розпочнеться 20 лютого 2023 року.

      Ця навчальна програма допоможе створити команду фахівців для розбудови приймаючих територіальних громад та програм відновлення міст, інфраструктура яких була зруйнована внаслідок повномасштабної війни, розпочатої російською федерацією, у тому числі в процесі реінтеграції тимчасово окупованих територій.

      Для участі у програмі Проєкт USAID планує відібрати до 200 людей. З лютого по серпень 2023 року учасники пройдуть онлайн три навчальні курси – від цілей сталого розвитку, зеленої економіки, залучення фінансування до вивчення досвіду відновлення міст у післявоєнний період та можливості його використання в Україні.

      До участі у вебінарах будуть долучатися представники міжнародних фінансових організацій та країн-донорів, які планують виділяти гроші для відновлення України.

      Учасники, які успішно пройдуть навчання, отримають сертифікат Фахівця із відновлення та залучатимуться Мінреінтеграції для співпраці. Громадам, представники яких отримають найкращі показники за результатами навчання, Проєкт USAID допоможе залучити донорів для реалізації проєктів із відновлення.

      Подати заявку на участь у програмі можуть люди:
      • які працюють в органах місцевого самоврядування; асоціаціях або інститутах громадянського суспільства;
      • діяльність яких пов’язана з підготовкою стратегій/планів розвитку громад, інфраструктурним розвитком територій, підготовкою та реалізацією інвестиційних проєктів;
      • які мають базову освіту за спеціальностями економіка, фінанси, а також інженерними та архітектурно-будівельними спеціальностями;
      • які знаходяться на території України та планують брати участь у відновленні громад України.

      Зареєструватися на програму можна до 7 лютого за посиланням: https://forms.office.com/r/DvXhAVAP3c 

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16