Анонси















      Назад

      Олександра Хомик відвідала підприємства Чернігівщини, що спеціалізуються на обробці деревини, а також на проектуванні і виробництві модульних будинків «під ключ»

      Сьогодні, 3 лютого,   директор Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОВА Олександра Хомик відвідала ПП «Вудпарк» та ТОВ «ДЖЕТВУДХАУС». Мета візиту - прямий діалог з регіональним бізнесом. Саме особливості роботи компаній під час воєнного стану, зокрема забезпечення операційної діяльності - ключові питання для підприємств.

      Пані Олександра ознайомилась з аспектами організації виробництва на ПП «Вудпарк», що спеціалізується на обробці деревини повного циклу, оглянула виробничі потужності підприємства, а також виробничий цех, де відбувається виготовлення сучасних дерев’яних модульних будинків під торгівельною маркою «JETWOODHOUSE».

      Враховуючи, що основна частина робіт з оснащення, теплоізоляції, внутрішньої обробки виконується попередньо на підприємстві-виробнику, будівлі (на місці установки) збираються дуже швидко. Будинки ТМ “JETWOODHOUSE” готові до експлуатації практично відразу  після установки, досить тільки підключити внутрішні, вже змонтовані комунікації, до зовнішніх джерел. Крім того, будівлі легко розширюються і доповнюються новими модулями за технологією «зростаючий будинок». Будинки мають строк служби більше 70 років і придатні для проживання цілий рік.

       

       

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16