Анонси















      Назад

      В Обласному центрі екстреної медичної допомоги встановлено сонячну систему

      На початку минулого тижня в область надійшов вантаж з понад сотнею сонячних панелей та необхідним обладнанням для влаштування енергетичної системи. Доставила таку цінну допомогу фінська компанія «Kerabit Aurinkosähkö» (раніше — Playgreen Finland Oy) за сприяння Посольства України у Фінляндській Республіці.

      Упродовж тижня фахівці іноземної компанії координували встановлення системи та допомагали з її програмуванням.

      За таку підтримку області фінським делегатам подякувала сьогодні під час зустрічі заступниця начальника ОВА Жанна Шерстюк:

      «Це неоціненно! Це дуже вчасно! І це точно буде запорукою стабільного функціонування закладу. Адже події останнього року нам довели, що ми маємо бути максимально автономними, зважаючи на постійні атаки ворога нашої енергетичної мережі. Медична ж допомога повинна надаватися в будь-який час, за будь-яких умов».

      Зі свого боку, генеральний директор компанії «Kerabit Aurinkosähkö» Йоуні Пенттінен та директор/член правління компанії Пертту Яухіайнен зазначили, що продовжуватимуть співпрацю з Чернігівщиною у такому важливому секторі, як енергетичний. Ба більше — якщо в майбутньому встановлюватимуться подібні системи, на місці вже є навчені люди, які зможуть з цим допомогти.

      Жанна Шерстюк висловила сподівання на подальшу реалізацію спільних подібних проєктів.

      За словами керівника Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігоря Даниленка, сонячна енергетична система повністю встановлена і незабаром має запрацювати.

      Джерело: https://cg.gov.ua

       

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16