Анонси















      Назад

      Стартує новий сезон візійного акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

      26 березня 2024 року в Києві відбулася презентація нового сезону візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація». Його мета — допомогти українкам започаткувати або розвинути наявний бізнес. Новий сезон акселератора є логічним продовженням першого сезону проєкту та націлений на діджиталізацію й масштабування власної справи.

       

      Другий сезон акселератора 

      «Відважна» пропонує майбутнім та активним підприємицям протягом 4 місяців вивчати фінансове планування та управління, маркетинг і продажі, інструменти діджиталізації бізнесу, оподаткування, бухгалтерський облік, інструменти для виходу на зовнішні ринки.

      «Підтримка українок на шляху до підприємництва завжди була одним із наших пріоритетів. Особливо зараз, коли 60% нових ФОПів відкривають жінки. У минулому році ми запустили разом із партнерами акселератор «Відважна». Він об’єднав у велике ком’юніті тисячі підприємиць. Кожна учасниця здобула необхідні знання та підтримку на шляху до створення або масштабування власної справи. Їхні історії надихнули нас продовжити програму. Сьогодні ми запускаємо другий сезон акселератора, щоб надати ще більше можливостей українкам у підприємницькій сфері», — Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції

      Акселератор поєднуватиме два формати навчання:

      • Онлайн-навчання, де учасниці проходитимуть загальну освітню програму, яка базуватиметься на принципах практичності, інтерактивності та провідних підходах у бізнес-освіті на чолі з провідними спікерами. Онлайн-модулі проводитимуть представники Visa, USAID, monobank, Checkbox, Shop-Express, Укрпошта та інші.
      • Офлайн та віртуальний буткемпи на базі 10 центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес, де учасниці пройдуть поглиблене навчання з бізнесу та отримають менторський супровід. Перевага участі в буткемпах надаватиметься інклюзивним бізнес-проєктам та тим, хто готовий імплементувати ці принципи в діяльність підприємства.

       

      За результатами навчання 40 учасниць залучать по 100 000 грн на впровадження своїх бізнес-ідей. На фінальному заході Grand Pitch Day 12 фіналісток змагатимуться за головне заохочення проєкту в категоріях: «Дебютантка»«Візіонерка»«Безбар’єрний бізнес-проєкт». Три бізнес-проєкти з найвищими балами від журі залучать додатково по 400 000 грн на розвиток власної справи.

      Для учасниць акселератора також передбачені додаткові пропозиції, що прискорять діджиталізацію бізнесу, від партнерів Visa: monobank, Укрпошта, Checkbox, Shop-Express.

      «За результатом дослідження щодо потреб та проблем підприємиць понад третина опитаних українок зазначають однією з найпоширеніших перепон брак доступу до безоплатних програм навчання, відзначаючи питання фінансової грамотності як одне з найбільш затребуваних напрямів у підвищенні компетенцій. Важливо зазначити, що іншими важливими зонами розвитку підприємиці визначають діджиталізацію бізнес-процесів та систематизацію інформації. Усі ці дані є конкретним підтвердженням того, що майбутні та активні підприємиці прагнуть до вдосконалення своїх навичок, розвитку власної справи, масштабування та впровадження інновацій. Акселератор «Відважна» стане каталізатором до забезпечення цих потреб, надаючи необхідні знання та ресурси для успішного ведення діяльності», — Андрій Ремізов, директор державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту

       

      Для кого?

      Участь у проєкті можуть взяти:

      • майбутні підприємиці, які мають намір започаткувати власну справу, розробити бізнес-модель для стартапу, втілити в життя підприємницькі наміри;
      • підприємиці, які вже мають власну справу і шукають можливості для розширення свого бізнесу;
      • чинні або майбутні підприємиці, які вже заснували безбар'єрний бізнес-проєкт або тільки планують впроваджувати принципи безбар'єрності в діяльність підприємства.

       

      Як взяти участь?

      Для участі в програмі потрібно заповнити аплікаційну форму за посиланням. Дедлайн подання заявок — 28 квітня 2024 року.

      Дізнатися більше про проєкт можна на офіційному сайті візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація». 

      Презентація другого сезону візійного жіночого акселератора «Відважна»

      thumb-image-40067721

      image-148

      thumb-image-40067722

      thumb-image-40067723

      thumb-image-40067724

      thumb-image-40067725

      thumb-image-40067726

      image-153

       

      01 / 06

      Довідково: 

      • Новий сезон візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» впроваджує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)» і глобальної ініціативи She’s Next Empowered by Visa.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16