Анонси















      Назад

      Набір компаній органічного сектору для участі у виставці «SIAL PARIS 2024»

      На провідній міжнародній виставці харчової промисловості «SIAL PARIS 2024» буде вперше організовано Національний стенд України, у межах якого зможуть представити свій експортний потенціал 6 українських компаній органічного сектору.

      Дата:19 - 23 Жовтня 09:00 - 18:00

      Тривалість: 5 днів

      Формат:Виставка

      Локація: Франція. Париж

      Організатор: Офіс з розвитку підприємництва та експорту

      Сектори: Харчова промисловість

      SIAL PARIS — одна з найвпливовіших міжнародних виставок харчової промисловості у світі, на якій представлені новітні продукти, технології та інновації в галузі.

      Захід проводять щодва роки у Paris Nord Villepinte Exhibition Centre та обʼєднує понад 150 000 провідних світових роздрібних покупців і виробників харчових продуктів з Європи, Близького Сходу, Африки та Азії.

      Експоненти з усього світу збираються на SIAL, щоб представити свої продукти, інновації та технології. На заході буде презентовано напівфабрикати, інгредієнти, обладнання та технології для харчової промисловості.

      SIAL приділяє особливу увагу питанню стійкості й сталого розвитку з екологічних, економічних і соціальних аспектів.

      Цьогоріч відбудеться ювілейна — 60-та виставка, на якій запланована участь близько 7 300 компаній з понад 200 країн світу.

      До участі в українській експозиції буде відібрано 6 компаній-виробників органічної продукції.

      Під час заходу учасники мають змогу представити продукцію свого виробництва іноземній аудиторії та обговорити останні події й тенденції органічної галузі, отримати корисні контакти для подальшої співпраці.

      Переваги участі у виставці у межах Національного стенда України:

      • Покриття частини виставкових витрат
      • Обладнане робоче місце
      • Розміщення інформації про компанію на порталі SIAL PARIS
      • Супровід та організаційна підтримка: планування індивідуальних зустрічей, запрошення іноземних партнерів, супровід під час B2B-зустрічей тощо

      Важливо: Під час відбору учасників перевага надаватиметься малим та середнім підприємствам, які представлятимуть органічну харчову продукцію з вищою доданою вартістю.

      Критерії участі:

      • Реалізація господарської діяльності в органічному секторі впродовж трьох років на момент подання заявки
      • Підприємство має бути зареєстрованим на території України (перевагу віддають суб’єктам господарської діяльності, 50% власності яких належить громадянам України або юридичним особам, що зареєстровані в Україні)
      • Дійсний сертифікат, що підтверджує відповідність органічного виробництва та/або обігу органічної продукції
      • Наявність вебсайту та промоційних матеріалів англійською мовою
      • Наявність англомовного співробітника (представника компанії на виставці) й готовність відрядити його до Франції на період роботи виставки
      • Готовність до покриття витрат на логістику, проживання, харчування представників компанії, логістику для обладнання та зразків продукції (за потреби)
      • Відсутність будь-яких юридичних чи фінансових зв’язків з російською федерацією та/або білоруссю

      Після проведення детальної перевірки компаній організатори формують short list потенційних учасників та комунікують з ними для підтвердження участі або уточнення даних. За результатами обробленої інформації організатори, враховуючи коментарі представників партнерів-організаторів павільйону, обирають компанії-учасниці, інформують їх щодо підтвердження участі та реєструють в електронній системі виставки.

      Контакти

      У разі виникнення запитань, звертайтеся до проєктного менеджера відділу міжнародної співпраці Офісу з розвитку підприємництва та експорту Наталії Бабаніної: [email protected]

      Реєстрація

      Дедлайн заповнення аплікаційної форми — 30 квітня 2024 року (23:59) за посиланням.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16